GIM - GRADNJA INŽENJERING MNE PODGORICA CRNA GORA - IZGRADNJA PUTEVA I AUTOPUTEVA - NISKOGRADNJA - IZRADA SINTETIČKIH PODLOGA OD TARTANA

IZGRADNJA PUTEVA I AUTOPUTEVA - NISKOGRADNJA
PODLOGE OD TARTANA


GRADNJA INŽENJERING MNE Ul. Kralja Nikole br. 126, Podgorica
Tel. 020 262 966, Mob. 068 811 611, 069 124 565

PVC STUDIO - PVC I ALU STOLARIJA - ELOKSIRANA BRAVARIJA

Ugrađujemo isključivo vrhunske materijale od vodećih svjetskih proizvođača Pvc i Alu profila. Garantujemo vam besprijekoran finalni proizvod. Nudimo odličan odnos cijene i kvaliteta. Za vrlo povoljnu cijenu dobijete proizvod koji će zadovoljiti i stroge standarde Evropske unije.
• Aluminum carpentry • PVC carpentry Montenegro • Pvc window • ALU window
Radimo na teritoriji cijele Crna Gore. Kontaktirajte nas na tel: +382 67 016 109, ili na E - mail: studiomont55@gmail.com
PONUDA
GRADNJA INŽENJERING MNE DOO


Sektor niskogradnje opremljen je savremenim sredstvima rada za izvođenje radova na objektima niskogradnje od pripremnih do završnih radova. Preduzeće GRADNJA INŽENJERING MNE danas, dostiže visok stepen opremljenosti i kvaliteta, tako da smo u mogućnosti izvesti vrlo zahtjevne projekte u dogovorenim rokovima i po konkurentnim cijenama.

Posjedujemo veći broj, raznih vrsta, buldožera, rovokopača, utovarivača i ostalih građevinskih mašina razvrstanih po veličini i njihovoj namjeni za izvođenje radova. Različita kadrovska struktura potpuno je spremna da odgovori izazovima povećane konkurencije na tržištu. Preduzeće smatra da je jedini odgovor konkurenciji kvalitet posla sa konkurentnim cijenama uz optimalan broj zaposlenih. Kao potvrda uspješnosti preduzeća i kvaliteta proizvoda i izvedenih radova stoji veliki broj zadovoljnih investitora, kako domaćih tako stranih. Preduzeće je danas otvoreno za sve vidove poslovne saradnje sa domaćim firmama, državnim institucijama i sa eventualnim inostranim preduzećima.

GRADNJA INŽENJERING MNE DOO Ul. Kralja Nikole br. 126, Podgorica
Tel. 020 262 966, Mob. 068 811 611, 069 124 565

IZGRADNJA PUTEVA I AUTOPUTEVA


Radovi na objektima pri samom tlu i to sporedne i glavne ulice,  ceste različitih važnosti, autoputeve, petlje, ski staze, te uređenje parkova i prilaza, sređivanje dvorišta i vanjska uređenja oko javnih, privrednih objekata.

NISKOGRADNJA


Magistralni i regionalni putevi, održavanje i zaštita puteva, autoputevi, mostovi, vanjska uređenja, nasipi, tuneli, klizišta, potporne konstrukcije, iskopi, usjeci, osiguranje građevinskih jama i odlagališta otpada...

SINTETIČKE GUMENE PODLOGE - TARTAN


Izrada sportskih gumenih podloga za otvorene/zatvorene sportske terene, dječija igrališta i atletske, trim - biciklističke staze.
Sintetičke gumene podloge - tartan, izrađujemo sa sopstvenim SMG mašinama u saradnji sa renomiranim evropskim proizvođačima gumenih podloga, koji nam garantuju vrhunski kvalitet a za korisnika sigurnost, bezbjednost i višegodišnju garanciju.
Kompletni sistemi sportskih podloga su atestirani od strane svjetskih federacija kao što su: IAAF, FIBA, UEFA, IHF, ASTM kao i usklađenost EN normom.
GIM - GRADNJA INŽENJERING MNE PODGORICA CRNA GORA - IZGRADNJA PUTEVA I AUTOPUTEVA - NISKOGRADNJA
IZRADA SINTETIČKIH PODLOGA OD TARTANA
IZGRADNJA PUTEVA I AUTOPUTEVA
IZGRADNJA PUTEVA I AUTOPUTEVA
IZRADA SINTETIČKIH PODLOGA OD TARTANA
IZRADA SINTETIČKIH PODLOGA OD TARTANA
RADIMO NA TERITORIJI CIJELE CRNA GORE

GRADNJA INŽENJERING MNE
IZGRADNJA PUTEVA I AUTOPUTEVA - NISKOGRADNJA

Ul. Kralja Nikole br. 126, Podgorica

Tel. 020 262 966,
Mob. 068 811 611, 069 124 565


E-mail: gradnjainzenjeringmne@gmail.com


KONTAKT FORMA

COPYRIGHT (C) 2021 GIM.CO.ME